Wermlandsbygg

Privat marknad

Privat marknad är för dig som är privatperson och vill ha hjälp med renoveringar eller nybyggnation som rör ditt hem. Vi är med från idé till slutprodukt.

Som privatperson kan du vända dig till oss på WermlandsBygg om du behöver hjälp med olika byggtjänster som rör ditt hem. Vi utför byggprojekt där vi hjälper dig med allt från större renoveringar till mindre byggnationer som bland annat renovering av kök, badrum, fönsterbyten, altanbyggen och trappor. För att du som privatperson ska känna dig trygg är vi med dig hela vägen med vår kunskap och hjälper till med bygglov, val av material som är hållbart och bra för miljön, ritningar, byggnation och besiktning. Vi har ett bra och nära samarbete med underleverantörer som gör vårt arbete smidigt och enkelt. Vi bygger på förtroende och utför alltid ett effektivt arbete av högsta kvalitet som håller tidplan och budget.

Du är alltid välkommen att kontakta oss via telefon eller mail om du har några frågor eller vill ha mer information om vilka vi är och vilka tjänster vi på WermlandsBygg erbjuder.

Vi är alltid tillgängliga.

Johnny Nordling

Projektledare Värmland

Tel: 070-620 81 33
Mail: johnny@wermlandsbygg.se

Christoffer Haglund

Projektledare privat marknad Värmland

Tel: 070-238 10 87
Mail: christoffer@wermlandsbygg.se