totalentreprenad

Totalentrepenad

Vill du som fastighetsbolag eller fastighetsägare ha hjälp med byggnation av fastigheter är vi med dig i hela processen med planering, produktion, installation och efterservice.

WermlandsBygg erbjuder totalentreprenader på kontorsfastigheter, skolor och industrifastigheter. Vi ansvarar för hela projekteringen och utförandet av byggnationen och är med från början till slut för att arbetet ska hålla högsta kvalitet. Med ett stort kontaktnätverk av konsulter och underleverantörer som möjliggör ett effektivt arbete hjälper vi er att hitta mark att bygga på, hanterar bygglov, investerare, utför byggnation och står för eventuella fel som kan uppstå. Våra beställare är fastighetsbolag och större fastighetsägare. Vi bygger på förtroende och utför alltid ett effektivt arbete av högsta kvalitet som håller tidplan och budget.

Du är alltid välkommen att kontakta oss via telefon eller mail om du har några frågor eller vill ha mer information om vilka vi är och vilka tjänster vi på WermlandsBygg erbjuder.

Vi är alltid tillgängliga.

Johnny Nordling

Projektledare Värmland

Tel: 070-620 81 33
Mail: johnny@wermlandsbygg.se

Mårgan Nilsson

Projektledare Värmland

Tel: 073-848 00 22
Mail: margan@wermlandsbygg.se

Claes Karlsson

Projektledare

Tel: 073-542 93 26

Mail: claes@wermlandsbygg.se

Peter Andersson

Projektledare

Tel: 070-679 15 96
Mail: peter@wermlandsbygg.se